Избухна сериозен скандал тази вечер, свързан  с БТВ.Лидерът на Възраждане“ Костадин

...
Избухна сериозен скандал тази вечер, свързан  с БТВ.Лидерът на Възраждане“ Костадин
Коментари Харесай

Голям скандал в Би Ти Ви! Костадинов побесня

Избухна сериозен скандал довечера, свързан  с БТВ.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов е изпаднал от тазвечершния лист с посетители на БТВ, заяви самият той на страницата си във Facebook. Ето какво написа той:
-->
" Днес, както към този момент разбрахте, бях поканен в предаването " Лице в лице ". Тъкмо се подготвям да потеглям натам и ненадейно се обадиха да ме осведомят, че отдръпват поканата си за присъединяване. Логично беше да попитам за какво, защото към този момент обществено бях известил нашите гласоподаватели да ме гледат довечера.

Последва обаче чудноват и абсурден отговор, очаквали Политическа партия и ГЕРБ в студиото. Тъй като ние, за разлика от Ьтв, държим на думата си, желая да се извиня на нашите гласоподаватели и почитатели в обществените мрежи за това, че няма да ме гледат довечера ", написа водачът на " Възраждане ".

Участието на Костадинов в предаването бе обявено от медията по-рано, само че откакто то стартира, феновете видяха различен посетител - Лена Бориславова, както и оповестения по-рано Андрей Янкулов, който беше препоръчан за вътрешен министър в кабинета на Политическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР